[ Skočiť na obsah ] [ Skočiť na oznamy ]

Vínna pivnica

Ak premýšľate nad tým, kde zorganizovať posedenie spojené s odborným degustovaním vína alebo máte predstavu večierka napríklad s pečeným prasiatkom a ochutnávkou kvalitného modranského vína, ponúkame Vám štýlovú vinnú pivnicu. V týchto priestoroch máte úplne súkromie, nie je otvorená pre verejnosť. Klenbová pivnička má komornú atmosféru. Vo výklenkoch a stojanoch sú kvalitné vzorky od rôznych vinárov zvučných mien ako Fedor Malík, Mrva&Stanko, Janoušek, Igor Rariga, Karpatská perla, Chateau Modra, Pretzelmayer a iné aj zo sveta, ktoré môžete degustovať. Objednané degustácie sú pod vedením priamo producentom, vinárom. Dozviete sa nie len o chuti vína, ale aj o výrobcovi, o tradícii pestovania hrozna a jeho histórii. Dokonalú atmosféru dotvára oheň v krbe, ktorý priestor oživí a samozrejme aj dodá príjemné teplo.

Kapacita: 40 osôb

Oznamy

Zimný festival jedla

detail »

Romantický pobyt „Ako v siedmom nebi“

detail »

Relax pobyt pre dvoch

detail »

Kre-aktív pobyt

detail »

Romantická „Towers“ večera

detail »

SPOLUPRÁCA

PARTNERI

Benefit Plus tripadvisor Sphere www.limba.com relax portal Stredná odborná škola vinársko-ovocinárska, Modra SPP program  

AKCEPTUJEME

VISA Elektron VISA Master Card Ticket Restaurant Cardt        

DÁTUM PRIDANIA
03.01.2018

Lang menu

zavrieť okno

Zimný festival jedla

15. január – 25. február 2018 v najlepších slovenských reštauráciách

Lákajú Vás gurmánske delikatesy najznámenitejších reštaurácií Slovenska? Túžite ochutnať špeciality najlepších šéfkuchárov z celej republiky? Radi by ste nakukli do ich majstrovských kuchýň? Chcete na vlastnej koži zažiť atmosféru prvotriednej reštaurácie, kde Vás naplno očarí profesionalita personálu a krásne vybavenie?

Doprajte zážitok z exkluzivity sebe aj svojim blízkym!

Festivalové menu Restaurant Landsfeld

1. Chute regiónov Farmárske kačacie prsia s hruškovým chutney a grilovanými zemiakovými šúľancami

2. Naše ikonické jedlo Údený losos atlantický s melónovým tartarom a Wasabi krémom

3. Kuchárova voľba Zubáč na grile s batátovo – limetkovým pyré na marinovanej mrkve

Niečo navyše Tradičný slovenský perník, čokoládovo orechový so slivkovou polevou s čokoládovými hoblinami

Degustačné kupóny už od 10,00 € je možné zakúpiť na tomto linku – http://www.zimnyfestivaljedla.sk/?…

zavrieť okno