[ Skočiť na obsah ] [ Skočiť na oznamy ]

Ubytovanie



Hotel Majolika vznikol v priestoroch pamiatkovo chránenej budovy Starej keramiky, ktorej základom je hradobný systém z roku 1610. Nachádza sa v pokojnej časti Modry, v bezprostrednej blízkosti centra mesta s ľahkou dostupnosťou. Bezbariérový prístup a moderné technické vybavenie sú súčasťou kvality poskytovaných služieb. Je vhodný na ubytovanie počas pracovnej cesty alebo za účelom rodinnej dovolenky či poznávacím výletom. Súčasťou objektu sú parkovacie miesta chránené kamerovým systémom a podzemná garáž s možnosťou dobitia elektromobilu zadarmo. Pobyt spríjemní aj wellness s bazénom a saunami, požičovňa bicyklov na výlety po okolí a múzeum na výrobu keramiky s dobovými strojmi.

Hotel ponúka komfortné ubytovanie v dvojposteľových izbách, suitách a apartmánoch s možnosťou prístelky.

Celková kapacita: 27 izieb / 53 pevných lôžok, prístelky

Ubytovať sa je možné od 14,00 hod a odubytovať sa je potrebné do 10,00 hod.

Priestory hotela sú nefajčiarské.

Neakceptujeme prítomnosť zvierat.

Oznamy

Zimný festival jedla

detail »

Romantický pobyt „Ako v siedmom nebi“

detail »

Relax pobyt pre dvoch

detail »

Kre-aktív pobyt

detail »

Romantická „Towers“ večera

detail »

SPOLUPRÁCA

PARTNERI

Benefit Plus tripadvisor Sphere www.limba.com relax portal Stredná odborná škola vinársko-ovocinárska, Modra SPP program  

AKCEPTUJEME

VISA Elektron VISA Master Card Ticket Restaurant Cardt        

DÁTUM PRIDANIA
03.01.2018

Lang menu

zavrieť okno

Zimný festival jedla

15. január – 25. február 2018 v najlepších slovenských reštauráciách

Lákajú Vás gurmánske delikatesy najznámenitejších reštaurácií Slovenska? Túžite ochutnať špeciality najlepších šéfkuchárov z celej republiky? Radi by ste nakukli do ich majstrovských kuchýň? Chcete na vlastnej koži zažiť atmosféru prvotriednej reštaurácie, kde Vás naplno očarí profesionalita personálu a krásne vybavenie?

Doprajte zážitok z exkluzivity sebe aj svojim blízkym!

Festivalové menu Restaurant Landsfeld

1. Chute regiónov Farmárske kačacie prsia s hruškovým chutney a grilovanými zemiakovými šúľancami

2. Naše ikonické jedlo Údený losos atlantický s melónovým tartarom a Wasabi krémom

3. Kuchárova voľba Zubáč na grile s batátovo – limetkovým pyré na marinovanej mrkve

Niečo navyše Tradičný slovenský perník, čokoládovo orechový so slivkovou polevou s čokoládovými hoblinami

Degustačné kupóny už od 10,00 € je možné zakúpiť na tomto linku – http://www.zimnyfestivaljedla.sk/?…

zavrieť okno